Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/mizaddh/domains/mizahder.org.tr/public_html/counter.php on line 92
MİZAHDER - Mizah Sanatı Derneği - Etkinlikler
ETKİNLİKLER
TRABZON SANATEVİ 5. SANAT GÜNLERİNE KATILDIK
10 Haziran 2013

Bu yıl 5. gerçekleştirilen Trabzon Sanatevi sanat günleri programına karma karikatür sergisi Hikmet Aksoy "Karikatür Panzehirdir" söyleşisi, "Çizginin Sivri Dili" karikatür saydam gösterisi, mizahi şiir dinletisi, Gugulumdakiler Tiyatrosu "Kulakları Küpeli" oyunu ve "Karikatürde Bir Ziya" Ziya Ramoğlu belgesel gösterimi programlarıyla katıldık.

Bu yıl 01-09 Haziran 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen Trabzon Sanatevi 5. Sanat Günleri programına görsel sanatlar alanında Ziya ramoğlu, Adnan Taç, Tamer Küçük, Hakan Sümer, Bülent Sümer, Cumhur Gazioğlu, Muammer Kotbaş, Orhan Zafer ve Barış Uzun'un karikatürlerinden oluşan karma karikatür sergisi ile katıldık.

 

 

 

02 Haziran tarihinde Adnan Taç'ın sunduğu, Hikmet Aksoy'un konuşmacı olarak katıldığı “Karikatür Panzehirdir” konulu söyleşi, 03 Haziran tarihinde "Çizginin Sivri Dili" başlıklı karikatür saydam gösterisi yapıldı.

 

 

05 Haziran tarihinde Hüseyin Sabri Kurtuldu ve Murat Aşar'ın birlikte sundukları “Şiirin Mizah Dili” konulu bir dinleti programı yapıldı. Derneğimizin Gugulumdakiler Tiyatro Grubu Tamer Küçük'ün yazdığı, Ali Kemal Yılmaz'ın yönettiği, A. Kemal Yılmaz, H. Sabri Kurtuldu, Tamer Küçük, Murat Aşar'ın oynadığı “Kulakları Küpeli” isimli oyunu oynadı.

 

 

06 Haziran tarihinde yönetmenliğini Adnan Taç'ın yaptığı ve karikatür sanatçısı Ziya Ramoğlu'nun sanat hayatının anlatıldığı "Karikatürde Bir Ziya” belgeselinin gösterimi yapıldı. 

 

5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI
MİZAH SANATI DERNEĞİ 5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI Mizah Sanatı Derneği (MİZAHDER) 5
YOMRA'DA OYNADIK
Derneğimizin Gugulumdakiler Tiyatrosu, Şükrü Üçüncü'nün yazdığı, Hüseyin Sabri Kurtuldu
YOMRA'DA OYNUYORUZ
Gugulumdakiler Tiyatromuzun değerli izleyenleri, Yomra Belediyesi'nin katkılarıyla, Yomra Belediy
TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ADINA OYNUYORUZ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Programları kapsamında her ay bir dizi etkinlik
10. ULUSAL GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİNE KATILMAYA DAVET
Mizah sanatı Derneğimizin geleneksel hale getirdiği, karikatür, fotoğraf ve heykel gibi 3 sanat
Adres
: Kunduracılar Cad. Neşe Sok. No:1/2 TRABZON
GSM
: 0530 785 70 72
E-Posta