Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/mizaddh/domains/mizahder.org.tr/public_html/counter.php on line 92
MİZAHDER - Mizah Sanatı Derneği - Casting Başvurusu
CASTING BAŞVURUSU
Cast, Manken veya Model kadromuza kayıt başvurusu için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz. Hızlı sonuç almak için lütfen bilgileri doğru ve eksiksiz doldurmaya özen gösterin. Aşağıda 5 adet fotoğraf gönderme limiti bulunmaktadır. Daha fazla profesyonel fotoğraf göndermek isterseniz, fotoğraflarınızı zip dosyası halinde veya resim dosyası olarak isminizi de belirterek iletişim sayfasında kayıtlı e-posta adresine mail yolu ile gönderebilirsiniz.
Kişisel Bilgiler

Dil
Seviye
Resim Dosyaları
1024 KB'tan (Yüksek boyutlu fotoğraflarınızı iletişim sayfasında kayıtlı e-posta adresine isim belirterek gönderebilirsiniz) Göndereceğiniz fotoğrafları seçerken, yüzünüzün açıkça belli olduğu fotoğraflar seçmeye özen gösterin. Bulanık, karanlık, görüntü kalitesi düşük yahut güneş gözlüklü fotoğraflarınız kaydedilmeyeceğinden bu tür fotoğrafları başvuru formuna yüklemeyiniz.
Fotoğraf 1:
Fotoğraf 2:
Fotoğraf 3:
Fotoğraf 4:
Fotoğraf 5:
Başvuru Alanları
Başvurmak İstediğiniz Posizyonlar:

Örk: Fuar Hostesi, Tercüman Hostes, Tanıtım Hostesi, Bayan Manken, Erkek Manken, Çocuk Manken, Oyuncu vs.
Diğer Hususlar
Notunuz: