Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/mizaddh/domains/mizahder.org.tr/public_html/counter.php on line 92
MİZAHDER - Mizah Sanatı Derneği - Etkinlikler
ETKİNLİKLER
9. GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİMİZE İLGİ DEVAM EDİYOR
19 Nisan 2023


12 Nisan 2023 tarihinde Trabzon Sanatevi Salon Garaj'da açılışı yapılan 9. Görsel Mizahi Yapıtlar Sergimize ilgi devam ediyor. Sergimizi izlemeye gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Trabzon Konsolosu sayın Erek Çağatay, Rusya Trabzon Başkonsolos yardımcısı sayın Rustem Khazieva, kentimizin sanat ve siyaset insanlarının ilgi ve beğenileri memnuniyet verici.



 






Seçim sürecinde çalışmalarını sürdüren Trabzon İyi parti il örgütü temsilcileri ve millet vekili adayları Yavuz Aydın, Aslan Güner, Serpil Akçay, Tahsin Akyüz, Akın Çelik, Bülent Arslan ve parti yöneticileri başkanımız Adnan Taç ile 9. Görsel Mizahi Yapıtlar Sergisini gezdiler. Sergide yer alan eserleri beğeni ile izleyip siyasi göndermeleri olan karikatürleri fotoğraflamayı ihmal etmediler.









Tabiki sergimize ilgi bununla sınırlı kalmadı. Sanatseverlerimizin yanı sıra farklı alanlarda sanat eğitimi alan genç yeteneklerimizin de eğitimcileri nezaretinde çokca sergimizi ziyaret etmeleri, kayıt alarak atölye çalışmalarında eserler üzerine değerlendirme yapmaları ve segimizi ilgiyle izlemeleri bizleri mutlu eden süreçler olmakta.

 








CHP Trabzon İl Başkanı Nurcan Aşçı Demiröz, İl Sekreteri Ünsal Demir, Ortahisar İlçe Başkanı Suat Oyman, İlçe Sekreteri Abdurrahman Yıldız ve İlçe Başkan Yardımcıları Emel Şimşek ve Tülay Yazıcı derneğimizin Trabzon Sanatevi, Salon Garaj'da açmış olduğu karikatür, fotoğraf ve heykel sanat eserlerinden oluşan 9. Görsel Mizahi Yapıtlar Sergisini gezdiler. Kendilerine başkanımız Adnan Taç eşlik etti. Sergilenen eserler üzerinde uzun uzun sohbet etme imkanı buldular. İlgi ve desteklerine teşekkür ediyoruz.


 

 

 

 

 

 




 


Eklenmiş yorum bulunmamaktadır.
Ad Soyad:
E-posta:
Yorumunuz:
 
E-Posta adresimi gizle
 
5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI
MİZAH SANATI DERNEĞİ 5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI Mizah Sanatı Derneği (MİZAHDER) 5
YOMRA'DA OYNADIK
Derneğimizin Gugulumdakiler Tiyatrosu, Şükrü Üçüncü'nün yazdığı, Hüseyin Sabri Kurtuldu
YOMRA'DA OYNUYORUZ
Gugulumdakiler Tiyatromuzun değerli izleyenleri, Yomra Belediyesi'nin katkılarıyla, Yomra Belediy
TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ADINA OYNUYORUZ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Programları kapsamında her ay bir dizi etkinlik
10. ULUSAL GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİNE KATILMAYA DAVET
Mizah sanatı Derneğimizin geleneksel hale getirdiği, karikatür, fotoğraf ve heykel gibi 3 sanat
Adres
: Kunduracılar Cad. Neşe Sok. No:1/2 TRABZON
GSM
: 0530 785 70 72
E-Posta