Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/mizaddh/domains/mizahder.org.tr/public_html/counter.php on line 92
MİZAHDER - Mizah Sanatı Derneği - Etkinlikler
ETKİNLİKLER
GÜMÜŞHANE GUGULUMDAKİLER'İ ÇOK SEVDİ...
26 Şubat 2017

 

 

Derneğimizin Gugulumdakiler Tiyatrosu 2016-2017 sanat sezonunda, rutin sezon oyunu dışında, gelen talep üzerine özel ve resmi kurum ve kuruluşlara hem sezon oyununu, hemde geçmiş sezon oyunlarını oynamaktadır. Bu doğrultuda oyun programları yapan tiyatromuz, Gümüşhane Valiliği adına oyun isteğinde bulunan Gümüşhane Kültür ve Turizm Müdürlüğünün daveti üzerine "Biz Bunu Hiç Düşünmemiştik" oyunu ile 24 Şubat 2017 tarihinde Gümüşhane'ye günibirlik bir turne yaptı. Salonu tıka basa dolduran Gümüşheneli tiyatro severler nefis bir komedi oyunu ile güzel bir tiyatro akşamı yaşadılar.

 

 

 

 

 

 

Oynandığı sezon süresince çok beğenilen mizah tabanlı iki perdelik komedi oyunu "Biz Bunu Hiç Düşünmemiştik" Gümüşhaneli tiyatro severleri gülmekten kırdı geçirdi. Oyuna olan yoğun ilgi ekibi oldukca motive etti. Oyunu izlemeye gelenler arasında Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Ateş, Emniyet Müdürü Orhan Kar ve bir çok yerel yönetici ve STK temsilcisi yer aldı. Oyun sonunda konuşma yapan Genel Sanat Yönetmeni Adnan Taç, gösterilen ilgiye ve yapılan devete teşekkür etti. Gümüşhane de oynamaktan mutlu olduklarını söyledi. Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Ateş ile Gümüşhane Valisi Okay Memiş birlikte sahneye davet edildiler. Kısa bir konuşma yapan Gümüşhane Valisi, Oyunu ve oyuncuları çok beğendiğini, bundan sonraki süreçte izlemedikleri oyunlar için ve yeni oynanacak oyunlar için her zaman Gümüşhane'ye beklediklerini belirterek tiyatro ekibine teşekkür etti. 

 

 

 

 

 

Eklenmiş yorum bulunmamaktadır.
Ad Soyad:
E-posta:
Yorumunuz:
 
E-Posta adresimi gizle
 
5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI
MİZAH SANATI DERNEĞİ 5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI Mizah Sanatı Derneği (MİZAHDER) 5
YOMRA'DA OYNADIK
Derneğimizin Gugulumdakiler Tiyatrosu, Şükrü Üçüncü'nün yazdığı, Hüseyin Sabri Kurtuldu
YOMRA'DA OYNUYORUZ
Gugulumdakiler Tiyatromuzun değerli izleyenleri, Yomra Belediyesi'nin katkılarıyla, Yomra Belediy
TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ADINA OYNUYORUZ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Programları kapsamında her ay bir dizi etkinlik
10. ULUSAL GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİNE KATILMAYA DAVET
Mizah sanatı Derneğimizin geleneksel hale getirdiği, karikatür, fotoğraf ve heykel gibi 3 sanat
Adres
: Kunduracılar Cad. Neşe Sok. No:1/2 TRABZON
GSM
: 0530 785 70 72
E-Posta