Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/mizaddh/domains/mizahder.org.tr/public_html/counter.php on line 92
MİZAHDER - Mizah Sanatı Derneği - Etkinlikler
ETKİNLİKLER
GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR…
14 Ocak 2014

Kısa adı Mizahder olan Mizah Sanatı Derneği “2.Görsel Mizahi Yapıtlar” sergisini Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün desteğiyle 17 Ocak 2014 tarihinde açıyor. Trabzon Sanatevi üye derneklerinden olan Mizah Sanatı Derneği, Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün desteği ile “2. Mizahi Görsel Yapıtlar Sergisi’ni 17 Ocak 2014 tarihinde saat 17.30’da Trabzon Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde açıyor. Trabzon’un en önemli özelliği şüphesiz mizahi üretkenliğidir. Kentin güçlü mizahi geleneği ile beslenen Trabzonlu sanatçılar, bu sergiyle sanatın farklı araçları kullanarak kültürel mirası ve mizah geleneğini, zeki ve özgün kurgularla hayata taşıyorlar.

 

 

 

 

 

Sahne sanatları, Görsel Sanatlar ve Yazım Sanatı alanlarında faaliyetlerini sürdürmekte olan Mizah Sanatı Derneği, mizah olgusu taşıyan ve adı “Görsel Mizahi Yapıtlar” olan sergide karikatür, fotoğraf ve heykel sanat eserleri yer almaktadır. Gelecek yıllarda mizahi unsur taşıyan tüm sanat dallarının katılımıyla gelenekselleşmesi düşünülen sergide; Heykel sanatında Aydın Altundağ, Hasan Fehmi Hızal, İrfan Bilgin, Mehmet Hacıfettahoğlu, Mümin Candaş, Selman Uzun, Özgür Özmen, fotoğraf sanatında Hasan Fahri Gümüştekin, Mehmet Turan Özdemir, Mustafa Reşat Sümerkan, Şaban Ali İmamoğlu, Vedat Osmanoğlu, Karikatür sanatında Adnan Taç, Barış Uzun, Bülent Sümer, Cumhur Gazioğlu, Fehmi Uygar Kırmızıkan, Hakan Sümer, Hikmet Aksoy, Muammer Kotbaş, Orhan Zafer, Tamer Küçük, Zekeriya İskefyeli, Ziya Ramoğlu’nun eserleri yer almaktadır.

Eklenmiş yorum bulunmamaktadır.
Ad Soyad:
E-posta:
Yorumunuz:
 
E-Posta adresimi gizle
 
5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI
MİZAH SANATI DERNEĞİ 5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI Mizah Sanatı Derneği (MİZAHDER) 5
YOMRA'DA OYNADIK
Derneğimizin Gugulumdakiler Tiyatrosu, Şükrü Üçüncü'nün yazdığı, Hüseyin Sabri Kurtuldu
YOMRA'DA OYNUYORUZ
Gugulumdakiler Tiyatromuzun değerli izleyenleri, Yomra Belediyesi'nin katkılarıyla, Yomra Belediy
TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ADINA OYNUYORUZ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Programları kapsamında her ay bir dizi etkinlik
10. ULUSAL GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİNE KATILMAYA DAVET
Mizah sanatı Derneğimizin geleneksel hale getirdiği, karikatür, fotoğraf ve heykel gibi 3 sanat
Adres
: Kunduracılar Cad. Neşe Sok. No:1/2 TRABZON
GSM
: 0530 785 70 72
E-Posta