Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/mizaddh/domains/mizahder.org.tr/public_html/counter.php on line 92
MİZAHDER - Mizah Sanatı Derneği - Etkinlikler
ETKİNLİKLER
PANDEMİ NEDENİYLE ERTELENEN 8. GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİ AÇILIYOR
22 Mart 2022
Mizah Sanatı Derneği tarafından organize edilen ve Corona Virüs salgını nedeniyle açılamayan geleneksel sergi 25 Mart 2022 tarihinde Trabzon Sanatevi sergi salonunda açılıyor. Mizah Sanatı Derneği tarafından organize edilen geleneksel sergi 25 Mart 2022 saat 17.30'da Trabzon Sanatevi Salon Garaj Sergi Salonunda açılacak. Kültür ve Turizm Bakanlığının maddi katkıları, Trabzon Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Karadeniz Plastik SanatlarDerneği, Trabzon Fotoğraf Sanatı Derneği ve Trabzon Fotoğrafevi Derneğinin desteğiyle Mizah Sanatı Derneği tarafından organize edilen sergiye yurt dışı dahil, ülkemizin bir çok yerinden sanatçılar katılıyor. Dernek olarak geleneksel hale getirilen ve şehir insanımızın en bilinir özelliği olan "mizah yüzünü" sanatla buluşturan, mizah yüklü karikatür, fotoğraf ve satirik heykellerden oluşan 8. Görsel Mizahi Yapıtlar Sergisi Corona Virüs salgını nedeniyle 2020 yılında açılışı yapılamamıştır.





Her zaman olduğu gibi sanatseverler büyük ilgi gösterdiği sergi için Mizah Sanatı Derneği Başkanı Adnan Taç “ Bu iklimin insanları hayatı mizah ile algılar ve mizah karadeniz insanı için bir yaşam biçimidir. Bu bilinçle yola çıkan Mizah Sanatı Derneği, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Trabzon il müdürlüğü ile birlikte destek olan derneklerimizle Trabzon'u "Mizahın Başkenti" ilan ederek, çıktığımız bu yolda katılımı daha da çoğaltmayı hedefliyoruz. Gelenekselleşen bu sergiyi; yerelden ulusala, şimdilik birkaç yabancı konuk olsa da gelecekte ulusaldan uluslararası boyuta taşıma gayreti içerisinde girmiş durumdayız.” dedi. 25-31 Mart 2022 tarihleri arasında açık kalacak sergide, karikatür, fotoğraf ve satirik heykellerden oluşan eserler yer alacak. "Biraz mizah iyi gelir" sloganıyla açılışı yapılacak sergiye tüm sanatseverler davetlidir.




Eklenmiş yorum bulunmamaktadır.
Ad Soyad:
E-posta:
Yorumunuz:
 
E-Posta adresimi gizle
 
5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI
MİZAH SANATI DERNEĞİ 5. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI Mizah Sanatı Derneği (MİZAHDER) 5
YOMRA'DA OYNADIK
Derneğimizin Gugulumdakiler Tiyatrosu, Şükrü Üçüncü'nün yazdığı, Hüseyin Sabri Kurtuldu
YOMRA'DA OYNUYORUZ
Gugulumdakiler Tiyatromuzun değerli izleyenleri, Yomra Belediyesi'nin katkılarıyla, Yomra Belediy
TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ADINA OYNUYORUZ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Programları kapsamında her ay bir dizi etkinlik
10. ULUSAL GÖRSEL MİZAHİ YAPITLAR SERGİSİNE KATILMAYA DAVET
Mizah sanatı Derneğimizin geleneksel hale getirdiği, karikatür, fotoğraf ve heykel gibi 3 sanat
Adres
: Kunduracılar Cad. Neşe Sok. No:1/2 TRABZON
GSM
: 0530 785 70 72
E-Posta